Hjemme etter en lang dag på farten

I går kom jeg hjem i 20.00 tiden, klarte ikke å finne laderen til Macen så fikk ikke oppdatert bloggen med bilder fra handelen. Men her kommer da oppdateringen og håper kanskje noen andre også føler for å ta turen jeg hadde i går.

Må si at fabrikkutsalget til Sandnes garn aldri skuffer. Fant alt jeg skulle ha og endte med det siden jeg skulle andre plasser også. Ut i fra mengden garn jeg har her hjemme nå ser jeg at jeg ikke kommer til å ta turen hit igjen med det første, tror kanskje at jeg kommer til å vente til rundt juletider. Men mamma og pappa har kjøpt seg ny leilighet i Stavanger så kanskje turen kommer før planlagt. Det er jo så enkelt å bare ta turen innom når du allerede er i Stavanger. 

Turen gikk videre til Gjesdal garn, det var ikke helt slik jeg så for meg med hadde en STOOOR avdeling som var merket med OUTLET, noe som var det vi var på jakt etter.

Kanskje noen tenker hvorfor jeg ønsker å kjøpe garn på tilbud men det er fordi jeg ofte ikke har en plan om hva jeg skal strikke men bare ønsker å ha et lite lager. Sist søskenbarnene mine var på besøk fikk de gå inn å finne garn i lageret som jeg strikket tøfler av til dem. Dette var kjempe stas å en av grunnene til at jeg gjør det. Har også hatt venner av meg som har ønsket at jeg strikker noe for dem å da har de også brukt det lille lageret mitt først å sett om det er noe der som er ønskelige.

Men etter turen til Gjesdal gikk turen enda lenger til Viking of Norway, her fant jeg bare et garn som jeg endte opp med, syntes fargene var så fine å her skal jeg strikke et skjerf/sjal eller teppe. Men dette kommer nokk ikke på pinnene før jeg er godt nede i de to posene mine fra Sandnes Garn.

 

Nå skal jeg finne meg noe frokost å en god kopp med kaffe så får vi se hva dagen i dag bringer, sist jeg var på yr.no så jeg at det er meldt skikkelig innevær så kommer nokk ikke til å bevege meg så langt bort i fra ytterdøra i dag.

 

#Strikking #Strikkedilla #blogg #Strikkeblogg #Sandnesgarn #gjesdalgarn #vikinggarn #Hobby #bildedryss 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Innvær

Camilla Innvær

26, Haugesund

Kategorier

Arkiv

hits