Mitt lille strikkehjørne

Slik som alle andre klarer jeg ikke helt å ha kontroll over strikketøyet mitt, har kanskje 2-4 forskjellige prosjekter som jeg strikker på nå. Dette er ikke fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg skal strikke, men fordi jeg synes det er godt å kunne variere litt. Nå har jeg to store genrer som bare venter på å bli ferdig men siden det har vær litt fine temperaturer ute i det siste så har jeg ikke klart å ta det frem fordi det er så varmt å holde på med.

Så her er skapet som jeg har stående i stua som jeg har litt strikketøy, noen strikkebøker (resten står i bokhylla) og alle strikkepinnene mine. Garn og slikt har jeg liggende i en tett plastikk eske inne på gjesterommet.

Skapet dere ser er fra IKEA og heter LIXHULT, det er kanskje litt lite men det er denne størrelsen som passet best inn ved siden av sofaen. Jeg skal kanskje i vinter prøve å fikse til en liten krok i den andre enden av stua til en koselig lese og strikke krok slik at tv området er til tv. Men det største problemet med denne kroken er når jeg finner to stoler eller en sofa som passer inn der finner jeg ikke et bord jeg liker, å omvendt. Er ikke det bare typisk? 

 

Nå skal jeg ta turen inn mot byen for å handle litt. Før jeg kan sette meg ned med pinnen igjen :) 

 

#blogg #strikking #interiør #hobby #ikea #sommer #strikkedilla 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Innvær

Camilla Innvær

26, Haugesund

Kategorier

Arkiv

hits